Здраво, дојдете да се консултирате со нашата компанија!

Приказна за фабрика за мембрански прекинувачи

Пред 13 години, Niceone-tech беше основана како мала работилница од четири лица.Во тоа време тие беа во почетна фаза и се соочуваа со различни предизвици во технологијата, продажбата, набавката и производството.Како мал тим, тие мораа да жонглираат со повеќе улоги и да работат напорно за да го поттикнат развојот на компанијата. Првиот клиент на Niceone-tech беше германски производител на медицинска опрема со голема побарувачка.Сепак, тие беа трпеливи и не гледаа со презир на Niceone-tech поради неговата мала големина.Во текот на целата соработка, тие делуваа и како ментори и како пријатели, континуирано разговарајќи за подобри решенија.И Niceone-tech не ги разочара.Тие го испланираа најдобриот пристап и ја искористија предноста на синџирот на снабдување на Кина за да произведуваат производи совршено.Дури и денес, извршниот директор на Niceone-tech често вели: „Тоа беше Марк (шефот на германскиот клиент) кој ме направи зависен од разбирање и идентификување со клиентите“.Ајде да ја погледнеме претприемничката приказна на Niceone-tech во изминатите тринаесет години.

 • мембрански_прекинувач_img

Вашиот доверлив експерт за мембрански прекинувачи

Како индустриски експерт, напорно работевме на научната популаризација на мембранските прекинувачи.За почетници со мембрански прекинувачи, можете брзо да го најдете знаењето што го сакате во Nuoyi Technology.Како: Како да го одложите обезбојувањето и деградацијата на тастатурата од силиконска гума? Како да ги контролирате трошоците за мембранската тастатура? ● Како да го направите вашиот мембрански прекинувач повеќе водоотпорен?

Апликација на компанијата

Ви благодариме што го сметате Niceone-Rubber за ваш партнер.

 • Мембрански прекинувачи во индустриски контроли

  Мембрански прекинувачи во индустриски контроли

  Niceone-tech има произведено многу мембрански прекинувачи за индустриски контролни делови.Кога станува збор за такви производи, овие производи можеби ќе треба да се користат против многу сурови средини.
  Гледај Повеќе
 • Мембрански прекинувачи во медицинска опрема

  Мембрански прекинувачи во медицинска опрема

  Медицинската индустрија отсекогаш користела мембрански прекинувачи или екрани на допир како свој кориснички интерфејс, а Niceone-tech прилагодила мембрански прекинувачи и интерфејси човек-машина за медицинската индустрија.
  Гледај Повеќе
 • Мембрански прекинувачи во опрема за здравје и фитнес

  Мембрански прекинувачи во опрема за здравје и фитнес

  Мембрански прекинувач за лента за трчање.Неблагодарна работа е редовна фитнес опрема во домовите и спортските сали и е наједноставниот и најдобриот избор меѓу домашните фитнес опрема.
  Гледај Повеќе
 • Мембрански прекинувачи во поморска контрола

  Мембрански прекинувачи во поморска контрола

  Многу луѓе исто така треба да откријат дека инструментите на навигацискиот брод ќе имаат и дел од силиконски и мембрански прекинувачи.Најголемите проблеми се континуираната изложеност на ултравиолетовите зраци, високата влажност.
  Гледај Повеќе
 • Мембрански прекинувачи во одбраната

  Мембрански прекинувачи во одбраната

  Некои од мембранските прекинувачи што ги продава Niceone-tech во странство се користат во военото производство.Бидејќи воените производи имаат строги барања за мембрански прекинувачи, не може да има грешки.
  Гледај Повеќе
 • Мембрански прекинувачи во инструменти за дијагностичка детекција и мерење

  Мембрански прекинувачи во инструменти за дијагностичка детекција и мерење

  Niceone-tech има богато искуство во производството на голем број мембрански прекинувачи и мембрански панели за рачни уреди, мобилни уреди и инструменти за тестирање и мерење.
  Гледај Повеќе
 • 0

  Основана во

 • 0

  Вработените

 • 0 +

  Клиенти

 • 0 +

  Земји

НИЕ СМЕ ТУКА

Генерален директор на Niceone-tech.Координирање на целокупното работење на Niceone-tech, дипломирал на Универзитетот за технологија во Јужна Кина во 2000 година и има 18 години искуство во индустријата за мембрански прекинувачи.Сакате калиграфија и патување.Е лидер на Niceone-tech.

Професионален менаџер за продажба на Niceone-технологијата влезе во индустријата за Membrane Switch по дипломирањето на Универзитетот Гуангжу во 2011 година и има 10 години искуство во продажбата во индустријата.Веќе 10+ години, се фокусирам на продажба во странство на мембрански прекинувач, силиконска гумена тастатура и пластични производи.Обожавате да читате и да слушате музика.Е еден од основните членови на Niceone-tech тимот.

Менаџерот за инженерство влезе во индустријата за PCBA и индустријата за мембрански прекинувачи по дипломирањето на универзитетот во 2008 година. Добро во CDR, DWG дизајн на софтвер.Тој има добро разбирање за процесот на LGF мембрански прекинувач.И производите дизајнирани од него се многу нови и цената има предност во однос на трошоците.Многу го сакам пливањето и фитнесот.Лидер е на одделот за инженерство за технологија Niceone.

Менаџерот за производство на Niceone-tech, Ејми дипломирала колеџ и почнала да работи во производството во 2011 година, а во 2016 година влезе во одделот за QC. За производниот процес, квалитетот и ISO се добро разбрани.Барањата за квалитет на производот се многу високи, а деталите се добро контролирани.Сакајте ја храната и животните.

Многу добро ги утешува вработените, е психотерапевт на Niceone-tech, работи во Niceone-tech веќе 2 години.

Едношалтерско приспособено решение

приспособливи опции

блог

Некои од нашите сознанија за мембранските прекинувачи

Мембрански прекинувач: револуционизирачки кориснички интерфејси

Мембрански прекинувач: револуционизирачки кориснички интерфејси

Во брзата дигитална ера, корисничките интерфејси играат клучна улога во обезбедувањето беспрекорни интеракции помеѓу луѓето и технологијата.Едно иновативно решение кое се здоби со значителна популарност е мембранскиот прекинувач.Со својата разноврсност, издржливост и елегантен дизајн, мембранскиот прекинувач направи револуција во корисничките интерфејси во различни индустрии.

Хибридна тастатура: Премостување на јазот помеѓу физичките и допирните влезови

Во брзиот свет на технологијата, методите за внесување континуирано се развиваат за да ги задоволат потребите на корисниците кои постојано се менуваат.Една таква иновација...
Гледај Повеќе

Запечатен дизајн на мембрански прекинувач: комбинирање на издржливост и функционалност

Светот на технологијата постојано се развива, а со тоа доаѓа и потребата од иновативни кориснички интерфејси.Еден таков интерфејс кој има добивка ...
Гледај Повеќе